Trajnimi i studentëve të juridikut në lidhje me Ligjin Nr. 111/2017 “Për ndihmën juridike të garantuar nga shteti

Të rinjtë që do të angazhohen në këtë iniciativë do ti nënshtrohen një trajnimi dy ditor për Ligjin Nr. 111/2017 “Për Ndihmën Ligjore të Garantuar nga Shteti” dhe paketën e plotë të shërbimeve sociale në dispozicion për grupin në nevojë në qytetin e Kukësit dhe Lezhës, me një fokus të veçantë në sfidat me të…

Studentët e drejtësisë në shërbim të qytetarëve për shërbimet sociale

Me mbështetjen e World Vision Albania dhe bashkëfinancimin nga Bashkimi Europian, Qendra mA.L.T.R.I ka filluar zbatimin e iniciativës “Studentët e drejtësisë në shërbim të qytetarëve për shërbimet sociale”. Qëllimi i kësaj iniciative është krijimi i shërbimeve në komunitet dhe i modeleve të mbrojtjes dhe promovimit të të drejtave të njeriut duke përmirësuar standardet e jetesës…

SUBJEKT PËR REALIZIMIN E NJË VIDEO

TERMA REFERENCE SUBJEKT PËR REALIZIMIN E NJË VIDEO Pozicioni / Shërbimi Subjekt për realizimin e një video promovuese Titulli i Projektit “Studentët e drejtësisë në shërbim të qytetarëve për shërbimet sociale” strehohen viktimat dhe viktimat potenciale të trafikimit” Mbështetur: World Vision Hyrje Informacion i përgjithshëm për Qendrën ALTRI Instituti Shqiptar për Studime Ligjore dhe Territoriale (Qendra A.L.T.R.I) është një organizatë e themeluar në…

Subjekt per printimin e materialeve informuese

TERMA REFERENCE SUBJEKT PËR PRODHIMIN E MATERIALEVE INFORMUESE Pozicioni / Shërbimi Subjekt për prodhimin e materialeve informuese Titulli i Projektit “Masat për parandalimin për trafikimin e qenieve njerëzore si dhe parandalimin e përhapjes së COVID-19 në strehëzat ku strehohen viktimat dhe viktimat potenciale të trafikimit” Mbështetur: GIZ/PACT Në kuadër të iniciativës “Masat për parandalimin për…

ToRs Subjekt për prodhimin e materialeve informuese

TERMA REFERENCE SUBJEKT PËR PRODHIMIN E MATERIALEVE INFORMUESE Pozicioni / Shërbimi Subjekt për prodhimin e materialeve informuese Titulli i Projektit “Studentët e drejtësisë në shërbim të qytetarëve për shërbimet sociale” Mbështetur: World Vision Hyrje Informacion i përgjithshëm për Qendrën ALTRI Instituti Shqiptar për Studime Ligjore dhe Territoriale (Qendra A.L.T.R.I) është një organizatë e themeluar në vitin 2011. Që nga themelimi i saj A.L.T.R.I.…

Panairi i produkteve lokale

Qendra ALTRI diten e shtune organizoi Panairin e produkteve lokale ne qytetin e Dibres!!! Pjese e panairit ishin grate e zones se Dibres, te cilat tregtuan produktet e tyre lokale duke filluar qe nga frutat e pyllit, bimet medicinale, recelerat, ushqimet tradicionale si dhe veshjet e punuara me tehzgjah. Panairi u vizitua nga shume banore…

Bringing theory to practice!

Ne kuader te iniciatives “Fuqizimi i grave ne zonen e Dibres dhe promovimi i produkteve lokale” me mbeshtetjen e GIZ, komponenti Zhvillimi i Qendrueshem Rural, bashke me 60 gra dhe vajza te Dibres zhvilluam dy vizita ne dy modele agroturizme te ngritura ne zonen periferike te ketij rajoni. Gjate ketyre vizitave, grate dhe vajzat pjesemarrese…